'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Sunday, January 30, 2011

*Step by Step*

Salam 1Malaysia...

ermm.. tetbe je aku terpkir utk mem'blog' kan diri.. dolu2 aku akui aku menyampah nk get involve dlm blog2 ni..mgkn sbb aku x suke nk canang2 cite peribadi aku..tp lately aku ade baca keratan akhbar ttg blogger income.. uish.. jd blogger leh mahsyuk ke?! knape aku x tau..then aku terpkir y not aku try.. lgpun mudah jek.. cume tggl sit n type ape jek yg aku ske.. x semestinye hal peribadikan.. so aku bukak minda aku luas2 tuk menerimanya.. n now i am the blogger..hahaha cam x caye jew..


step 1...  aku bgn awal2 pg.. hero2 aku masih lena diulit mimpi..mase ni senang skit aku nk explore khazanah2 dlm blog web ni.. aku bukak account google dulu.. n sign up..(before this aku yahoo user jew.. huhu)

step 2...  aku bukak blogspot web.. sekali explore.. x gheti la pulok.. aku tenangkan diri n g dapur.. tgk ade buah pisang.. aku pkir buat cekodok dulu r.. sbb hero aku dua2 da bgn.. huhu baby hero aku bg kat bibik.. bg die settle mandi n nyusu.. then si along ngan muke bucuk2 dtg kat aku ckp 'nk tueh mi..' so aku settlekan keje2 dapur ku.. lastly pggl bibik suh jaga last cekodok dlm kuali.. cekodok siap senang ati aku.. hihi

step 3...  aku duduk blk explore blk ape yg aku da buat.. alahai..malas la pulok nk teruskan.. give up.. then aku pun ape lg.. " daddyyyyyy... mcm mane ni.. mummy nk delete blk la account mummy ni.. ahaks.. da mulakan x gheti nk akhirinye.. sbbnye aku x tau menatang pe lah yg diorg nak ni.. huhu.. daddy ngan muke bucuk2 dtg n tunjuk satu per satu... hahaha dan akhirnye.. aku pun taiplah..

step 4...  this is my first post... ;)

nntkan crite2 menarik dari aku k.. insyaAllah akan ku rajinkan diri tuk sentiasa update.. skunk ni tgh giat men'explore' pelbagai gadget menarik yang ditawarkan.. so tungguuuuuuuuuuu!! Any idea/comment.. plssss2 i need it!!


♥...SinGGah LaGi Ye...♥

5 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

- SueN - MrS AzharI said...

sue..ko blh letak shoutbox...oh..tuk tambah income kat blog...leh letak nuffrang yer...but cm aku dh lm letak...but smpi skrg xleh duit...kene bnyk trafik kot...n ko leh letak trafik gak...hehehe...tu je idea dr aku...slmt berblog ek!! go mummy go!

MuMMy CHoMeL said...

thanx sue...aku semlm da nk letak shoutbox tu..tp en.hubby aku kate nnt berat la ape la..eh nk ty ar..camne ko letak blog follow tu r..ajar skit..hihihi..;D

awahslayer said...

chaiyok2!!!

- SueN - MrS AzharI said...

ko pegi kT DASHBOARD...pastu amik....desig..pastu click kat add gadget...pastu amik follower..dah siap...jom tukar2 link...ni link aku http://blinkblinkbuzz.blogspot.com

cira said...

hi zai... aku pun ade blog gak... hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2