'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Tuesday, December 18, 2012

Wow.. Durian Crepe di Putrajaya & Shah Alam!!

Assalam...

Holla2... ade berita baik kepada mereka di Shah Alam.. masih ade yg belum pernah mencube Durian Crepe?! hah?!! x tau ape tu... ish..ish.. ish.. meh2 aku terangkan skit ttg benda ni.. 




Durian Crepe.. dessert yang dingin disaluti kulit nipis yang didalamnye terkandung krim segar berperisa vanilla custard dan isi buah durian sebenar.. huuuuuuurm kenikmatannya umpama meletop-meletop didalam setiap rongga mulut tu ha... mak aiiiih mmg tangkap leleh.. (iklan ni sambil gigit Durian Crepe dgn mata terpejam mulut terkatop sahingga tidak dpt berkata ape2.. menggeleng2kan kepala... hahaha itu lah dia... bayangan yg dapat sy berikan ttg durian crepe ni...

Nak cube?! boleh lah tempah.. komen diruangan Budak comel suke menyampuk tuh dgn set yg anda inginkan, (1 SET cume RM10 terdapat 4 ketul ye... nyummy2) tgglkan sekali no.hp anda untuk saya buat pengesahan order nnt..  Nak mudahkan cerita utk feedback sepantas kilat dari saya terus saja call/sms/wassap ke no.sy ni 0137662607 (kak su ye..). 

Biasanya sy akan buat delivery pada setiap hari SABTU/AHAD tp still kna self pickup sbb sy deliver at pickup point sahaja ye (akan diberitahu bile da confirm order) almaklum lah saye stay di PUTRAJAYA jd untuk deliver setiap hari ke Shah Alam tu sgt la mustahil kerana kekangan mase... 

Delivery charge??! NO.. NO.. NO delivery charge if order in bulk (more than 10pack) or self pickup at pickup point (will mention further)

*if demand for delivery in front of your door will charges RM10

 SO CEPAT2... TEMPAHAN TERHAD TAU!! 

-till then-

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

50 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Cik Imie fatiema said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

0134105917..sy s.alam sek 28.. nak sgt durian crepe tu

Anonymous said...

0134105917

Anonymous said...

012243643.. nk 2box.. kt sek23..

shafinaz said...

Salam,
Kak,boleh x delivery ke andalas,klang? Klu x boleh,sy dtg amik kt umah akak je :) ni email saya finazlotpi@yahoo.com.

COLOUR OF CHIFFON by PRINCESS ORANGE said...

pdg jawa, sec 17... 0132819496.

Alwanez said...

Berminat tapi takmo letak no phone kat sini nanti dpt msg pelik2 hehe. Emailkan dlu sy boleh tak nnti sy reply no hp sitisalwani262[at]gmail.com. sy minat nak order 1 set, sy kat seksyen 6

Anonymous said...

sy d sek7..nk 2pkt ek...0174831681...tq

Anonymous said...

Hi.nak tempah juga. 1set.011-12172196.

Anonymous said...

Hi, nak 1 set.sy sek 7.no.phone 011-12172196

Cik JAR said...

nak jugak,,area uitm shah alam ley deliver x?0134082835..nk 2 set jugakk

Anonymous said...

sy nak..
0133000682

amelya said...

Nak juga.. Kak Azean.. @ Denai Alam. Akak nak 3 set boleh? 0193959865. tqsm... wsalam

Anonymous said...

salam..sy kat area sec 19..mmg sy nak rasa sgt durian crepe, sms no saya bila nak deliver ke area shah alam ~0126402522-iffa-

Anonymous said...

salam.0132509564..kat seksyen 24..sgt teringin nk rasa huhu..

zuraini said...

sy nk 3 box boleh x. deliver kt seks 13 jumaat ni

✿.。M.C 。.✿ said...

@zuraini

sy buat delivery weekend ni.. samada ari sabtu atau ahad.. sy akan sms smua yg tgglkan no hp atau email utk amik order lagi sekali.. klu bebtul berminat tgglkan no hp ye.. x pun sms sy di 013-7662607.. tq (^_^)

nadya said...

Kak..nak.nk 2 set.sy nadya.duk kt Apartment Prima U1,Glenmarie.sblh federal n dkt dgn Brunsfield aprtmnt tu.ni no sy.019-2938850..weekend ni akak bt delivery ye?

MiSS LoNeLy said...

saya dah lama teringin nk rs...xpnh jmp lg.. so nk order satu box boleh? saya dok seksyen 7.apa2 contact saya k..sbb saya xde blog.jd jarang on9.ni on9 sbb cari durian crepe ny pasal..hehe. 0195461060. sabtu ni (1 dec) leh dpt ker?

Anonymous said...

salam,
saya teringin juga nak rasa kuih ni ... sms saya kartini/0172383484/subang jaya.tq

IzyIsm said...

Salam, saya nak satu set. Tinggal dia area pusat komersial seksyen 7, shah alam. 0176353681

yana yuna said...

Saya nk jugak 1 set,area seksyen 3,0189486154.tq.

Anonymous said...

Sy teringin nk rse...delivery kt sek17 bole?ni no sy 0133284874-farah.tq

Anonymous said...

salam..kak sy nak order jgk 1 set..tila 0169727432 tila

Anonymous said...

saya nak 2pax. rm15 kn.. sy duk sekU10 s.alam. deal cmne ek?bila leh dpt?? no saya..0139439553-nurul

Anonymous said...

ari sabtu je eh delivery? ari ni blh? hee. nak 1 box. kat sek 7, area barra. 0193734515

Anonymous said...

kak, hari ni ada? jue-0176460470

Anonymous said...

Saya syarmin amira 0132555640 . Nak tempah 1 set durian crepe. Saya duduk seksyen 2. Saya teringin merasa durian crepe ni. :)

Mia Sarra said...

ASSALAMMUALAIKUM...
HYE SAYE NK ORDER 1 SET BOLEH... NIE NI SAYA 012-5942758
SAYA STAY AT SEK 19 DEKAT CIAST

kin said...

saya asyikin, duk taman bunga negara, seksyen 27... 019-4443326... sy nk 1 set durian crepe...hari sabtu pg boleh ya?

Anonymous said...

Salam sis. Sy nurul. Nak order durian crepe. Phone sy 0125050171. Kalo boleh nak sabtu ni. Thanks.

Aliff Firdaus said...

Saya nk order 1 set..sy di sec16 shah alam..email kat saya firdafilla_76@yahoo.com...sorry no hp takut nk kasi kt sini hehehe

hAzelinA jAmAL said...

Kak, saya teringin betul nak rasa durian crepe ni nurhazlina 0167166158 usj 3 subang jaya. Kl boleh nak 3 set. Nant akak confirmkan dulu yer. Tq

Anonymous said...

Kak, sy teringin giler nk rasa durian crepe ni .. Nurhazlina 0167166158 usj3 subang jaya... Kalau blh nk 3 set. Nant akak confirmkan eh...tq

Anonymous said...

Salam kak....

sy bg email sy jela ek..tanak bg foen no..
areu_luvlybab@yahoo.com

since akak reply email sy baru sy kasi fone no..mmg mengidam nk mkn nie..
huhuhu...

Anonymous said...

Saya nak order 1 set sebagai percubaan. Boleh saya pick up at your place after working hour? Do you have a phone no. where I can call to place my order?

✿.。M.C 。.✿ said...

Sy di putrajaya.. can call/sms my num 0137662607
TQ!!

Joanhnisny said...

Hi! Saya Anis, duduk di Seksyen 2, Shah Alam. Please contact me at areneez_92@yahoo.com asap! Thank youu. :)

hanis zain said...

salam kak..
saya nk satu pek durian crepe tu ..
my num 0133595811
saye tinggl kat batu tiga subang jaya kat ngn kilang gula csr

Anonymous said...

saya nak satu set esok boleh? Saya duk area sek 9. 0125507521-zura

Idura Namira said...

1 set (0193516297)

zuley said...

Shah Alam Seksyen 13. 0177944101. Weekdays boleh tak?

Anonymous said...

Kalau nk delivery skrg leh x?hehe 0132833844

ketikketok said...

Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

RoseRadzuan's Collections said...

salam kak,sy nk order durian crepe 1 pek,sy dok kt sek 25,sri muda,shah alam..ni no phone sy:0192078147

Anonymous said...

slm..nak order durian crepe..kl blh sy nak esok..019-603 6 tiga 6 dua

noor's collectionz said...

salam kak , saya, nak oder durian crepe
nak 2 set, please call Norish 017-3276448. tq.

Syahreena said...

salam, saya nak order 5 pek. Pls contact me at 019 2704341. Saya tinggal di Bukit Jelutong. Tq.
-syahreena-

Fatin Al-Rajeh said...

akak, boleh buat tempahan lagi ke ??? 011-12819294

ain lainas said...

Salam..saya tgl di denai alam..if nak self pickup kt area mane ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2