'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Monday, November 21, 2011

Rase teruk la kali ni....

Salam,

Pening + xde mood.. arini rase lemah sgt, kaki pun berat nk melangkah, badan mmg x larat.. mgkn gara2 aku muntah2 pg td.. kali ni preggy mmg sgt letih n malas berganda.. smpi2 ofis kwn dok negur.. "knape nmpk lembik je ni.." n "Su, kenapa pucat sgt ni..ok x?" 

Aku akui la.. aku mmg seorg yg sgt malas utk touch up muke bile g ofis.. secalit lipstik pun tidak aku kenakan.. tu yg nmpk pucat kot.. tp siyes preggy kali ni buat aku betul2 x larat dan rase mcm malas nk pregnant lg.. aduui tlg la.. 

Mase anak first sgt la aktif.. smpi ade yg negur aku berjln mcm berlari.. tersenyum sndr ingatkan blk saat2 manis ngandungkan A'raf.. Ariq plak mula2 mcm biasa.. then bile da memboyot br rase letih dan mood nk berjln2 sgt merudum.. tp mase Ariq aku kuat ber'make up' , ramai jugak yg negur "kali ni perempuan kot.." alahai... andaila masin mulut korg ye.. tp alhamdulillah walaupun lelaki lg tp cute nmpk cam pompuan.. hihi..

Pengarang jantung Mummy dunia akhirat....
Cute kew??! biasa2 jelah.... hurrmmm

Kali ini ntah la... sebenarnye mengharap nk kan pompuan tp takut jugak.. redha ajelah selain berdoa kepada Allah swt agar aku diberi peluang membesarkan at least seorg anak perempuan.. kurg2 mase aku tua nnt ade gak yg sudi temankan aku shopping n bertukar cite ttg hal2 pompuan.. hihi.. sonoknye... 

Klah.. nk blk umah ni.. seb umah dgn ofis dekat jek.. hall umah masih berserabut, xsempat aku nk kemas pg td.. so ble lah mase lunch hr ni aku kuar awal skit tuk settlekan umah jap.. hihi.. 


♥...SinGGah LaGi Ye...♥

6 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

eB ezrin said...

eB dolo rajin mekap dpt gegerl;, rajin msk dpt boboy :)

Lin said...

tahniah..awak pun pregnant ke. psl 'kisah' tu lupakanlah..sya pun dah tak igt dan malas nak igt pun.hopefully takde lagi salah faham lepas ni.maybe masa tu terkena angin tak brp baik..kdg² kata² kita ni kita sendiri tak sedar dlm masa yg sama mengusik hati dan perasaan org. saya pun minta maaf jugak atas semua salah silap saya...

Alin's In D House said...

semoga mummy dapat anak perempuan amin! biasalar makin lama kiter berumur makin letih biler preggy. Erm alin tak taular cuma dgr pengalaman dari member2. sbb alin pon baru anak satu. heheheheh. salam perkenalan. seronok baca celoteh mummy!

✿.。M.C 。.✿ said...

@eB ezrin

comelnye... best la da dpt sepasang.. dulu sy make up2 pun dpt boboy jugak.. huhuhu

✿.。M.C 。.✿ said...

@Lin

thanx lin... a'ah.. da nk masuk 5 bulan ni tp masih x larat n kadang2 ade lg morning sickness tu.. ttg 'kisah' tu sy bebtul mintak maaf jugak sbb sy x sangka ayat sy tu buat awk kecik ati.. sorry ye.. (^_*)

✿.。M.C 。.✿ said...

@Alin's In D House

TQ Alin.... mudah2an Allah swt perkenankan doa Alin tu ye... rase mcm x sabar da nk deliver ni.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2