'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Friday, June 15, 2012

Yeaaaaayyyyyy.. siap suda!!

Salam...

yeaaaaay!! ape la hai happy sgt yek.. ahaks.. gediks jew.. happy skit r sbb akhirnye aku dpt gagahkan diri aku tuk bermain2 dgn template layout aku nih.. drag ke atas kebawah n ke atas lg.. dekat2 2 jam gak r tengkuk aku da mcm leher zirafah ragut daun la kan duk adjust width, margin n mcm2 kejadah lg la.. tuk aku seswaikan header n template aku dr scrappin' blog ni.. 

haaaaah!! buat template sendiri??! mane dpt jake.. aku x terrer tarap tu lg.. nk buat blank header pun aku da rase cam nk migrain.. ni kire ok la kan... eceh!! ihiks.. tuk mate aku la... x taw la korg.. sape2 yg boleh puas atikan smua org kire mmg hebat tahap dewa ler tuh.. huhuhu tahniah2!!

K... lah.. korg2 (na kepoh) aku nk hapdet cite ttg my 3rd little bundle.. ala... yg comel2 mcm aku tuh.. hihi.. see next post k.. nk g upload pic die dr memori kad tuh.. hihi tungguuuuuuuuuuuuu (^_^)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

3 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Nana said...

wah...chaiyok!
putih bersih belog kak su...hehe

✿.。M.C 。.✿ said...

hah.. putih bersih??! kenape akak nmpk biru jek.. haiyaaaaak!!

eB said...

cantek. eB suker. rs nyaman :)
wahhh tahniah dh dpt org br :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2