'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Thursday, June 14, 2012

Fenin suda~~~

Salam...

uiiiiiiiiiiiiiiishh.. lame giler kot x hapdet ini belog.. huhuhu bukan xde cite ke, ide ke atau yg sewaktu dgnnye.. tp siyes mood merundum gile2.. xtually byk citenye.. dr cite berpantang, newborn baby n skang ni mcm2 aktiviti dgn askar2 trojen ni.. huh!! nk ikutkan leh jek menaip jap at least 1 kisah la kan.. ihiks.. tetbe xna mengepoh lak..

Tapi aku hapdet arini bukan na cite pasal my little bundles tu.. fenin jap ngan dorg.. hehee fenin2 lalat jew.. tp na cite pasal belog aku nih.. aku da bosan gile dgn template ni.. header??! jgn cite r.. sbb da tambah lg 1 heartbeat aku ni, mmg xkna gaya la guna header lame.. so aku sempat la tukar header yg x seberape tuh.. t arh aku touch up molek2 skit..

Aku fenin la guna new design blog nih.. byk menda aku kna explore blk.. terkial2 aku cr camne nk customize design.. toksah kate na design la.. aku na publish komen-komen budak comel pun teraba2 gak.. haiyaaak ape hal la dorg upgrade advance ngat.. biasa2 udah ler..seksa woooo nk study IT ni.. mmg x berkenan dr zaman sekolah dlu... huhuhu

Ada sape2 nk offer design template n header kat aku x? (ewah2 comel sgt muke aku ni kan.. ape yg free jek lam dunia ni selain kentut.. kan3x) klu ade yg bermurah ati tu meh ler pm aku.. kite together-gether jupe n hapgred skit belog aku yg mcm da usang jek aku tgk ni.. t aku melanje r secawan dua juices.. uhuks (xdela... ikut caj korg r.. mahal sgt aku xna la..kui3x)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

1 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Nana said...

kak su...dah lame sangat tak berbelog kan...
zu memang tak pandai nak design segala...pernah gak terpikir mcm akak...tp takot mahal pulak...lagipun berblog sebabb suke2 jer...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2