'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Thursday, August 1, 2013

A'raf's Safari World.. Happy 5th Besday Dear!!

Salam alaik......


Holla.. holla... fuuurh lame benor x menghapdet.. ermmm sgt merudum mood menghapdet hokey... tp arini sbb kebosanan tahap gaban di ofis.. jd duk ler belek2 album kat FB.. terpandang satu album yg buat hati ni sgt touching hokeyyy.. ihiks... lame da berlakunye pun.. 21 Julai 2013.. aiks arini br 1 ogos kan.. haha br berapa ari je pun...  muehehehe

Jom layan....

Besday bash tuk along.. x la berapa bash tp sgt meriah kerana along sgt happy n excited jew mlm tu.. yelah as his request nk potong kek dgn sepupu kesayangan die... ermmm lega mummy.. yelah sebelum2 ni die asyik cranky jek nk2 taim potong kek..  fuuurh jenuh ler memujuk sehalus2 bahasa.. haha

Besday kali ni along da pandai demand... die request kek safari.. "along nk kek mcm zoo eh mummy.. ade gajah, zirafah, ular.... bla..bla"  mmg pencinta haiwan anak aku sorg nih.. huh!! mane aku nk cari??! setiap kali besday anak, biasanye aku akan menempah ikut minat dorg pd seuatu menan atau kartun karakter jek.. tetbe kali ni along pandai lak memilih.. ermm anak mummy sorg ni mmg classss taste ko ye nak.. heheh

Dok pening memikir camne ler gamaknye aku nk cari kek gitu.. tup2.. aku selalu nmpk kak Ita hapdet besday2 kek yg die buat ikut tema yg dipilih oleh kastemer2 die la kan.. alahh kak Ita.. blogger Azlita Masam Manis tu.. bohong la korg x knal.. g klik link die, aku yakin korg akan terkesima dengan hasil keje die.. classsss ko nyah!!  
Dengan sepantas kilat aku pm kak ita.. minta buatkan kek tuk along.. haha sebelum pose aku call kak ita.. merayu2 ko.. yelah kak ita sibuk dgn tempahan biskut raye plak kan.. huhu mujur kak ita ku sgt baik ati n setuju saje.. yelah kak Ita pun seorg wanita yg mempunyai ciri2 keibuan yg sgt tggi.. ewaah.. tentu die paham perasaan aku mase tu kan??! hehehe.. a million thanx to kak Ita..

 Joom layan peristiwa2 dihari kejadian... 21/7/2013... 

Yeayyyyy.. memenuhi citarasa.. Tema Safari request by besday boy!!


Last minute minta kak Ita tambah ular sekok... hahaha.. sgt touching (cam nk nanges ko) bile along buat ekspresi wajah terkedu then said "Waaaaah.. mummyyyyy.. kek Zoo....." hihihi .. ye along.. untuk along.. klu xde chef didunia yg bleh buatkan, mummy sanggup g zoo tu jepa pinjam smua hewan2 tu buat celebrate besday along.. ahaks.. melampau!!
Antara gadget yg sempat mummy cari di siang harinye .. mujur dpt jumpe yg ikut tema seme... yeaayyyyy!!


Ok.. besday boy ngan sepupu2 n adik2 die.. tgk angah tu.. die yg over excited.. hehehe
Ok.. taim ni along bukan cranky ok.. die sekadar terlalu menyayangi keknye itu sehingga rase takut (sesuai ke ayat takut nih.. ahaks) utk potong.. "mummy potongkan jelah..." hihihi mummy tau along sayang kek tu kan???! hihi

Ok la.... mummy potongkan ye.. mummy ok jek... hahaha
Besday boy punye!! klu uollss nk tau Along peminat tegar ular ok.. ikut jejak langkah paksu die ler tu... hurmmmmmm



Abadikan kenangan sekeluarga utk sambutan besday Along yg ke-5 ok.. hehe 
Banner, Ballon, gift box, 3 tier  plate kek, cup, plate n tissue seme ikut tema...(but crown mummy wat sendiri k..) mummy dpt kan kat kedai Bugs Party di Taman Nusa Bestari.. jauh ko dr Tmn U tu... aku survey kejadah ni smua dgn incik gugel laaa.. haha tp berbaloi2...



Ballon2 pun die sayang.. paksu pas 1 je pun bg kat anak org... masam jek muke die.. terus mintak pegang seme ballon die.. huuurm along.. along..


Food tagging label... yang ini mummy wat sendiri ok.. haha 

Next besday boy... Angah.. nampak mcm da x sabar je kan muke die... hahahaha... 
 Ok guys.... next post maybe utk Ariq Besday Bash.. hahaha.. x lame lagi 26 Ogos ni jek.. hah!! another 25 days to prepare.... uuurh fengsan...


~till then~ 


♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Nana said...

wah bestnye along...

air tangan kak ita memang terbaek!

Lin said...

rajinnya su. saya pening kepala ni. tgh plan utk birthday sara next week. almaklumla tak pandai sgt bab2 ni. nanti jemputla datang rumah ya. nanti husband inform dkt husband su bila date nya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2