'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Tuesday, September 10, 2013

Azra's time.. She iS 1!!

Salam alaik..


Alalalah.... br jek buat regangan otot bahu.. mane xnye.... aku br jek hapdet cerita Ariq.. bila tgh nk upload pic ternampak muka mulus si Dara Kulit Mutiara ku itu.. haha sape lg klu x minah kepoh Azra El-Zalfa.. Dara Kulit Mutiara adalah maksud bg nama die sebenarnya... br teringat.. time tu mmg aku mcm x hingat aku ade blog.. boleh?! tu da malas tahap bangang la kan.. okey2.. abaikan.. 

First birthday party anak2.. biasanya aku mmg excited nk raikan.. yelah.. aku lahirkan dorg.. pejam celik pejam celik sethn da dorg bersama aku.. dok tdo bwh ketiak aku.. dok tadah punggok bg taik kat aku.. tu x termasuk muntah ditgh mlm, dok sepak terajang aku tatkala mimpi terbuai.. namun sbb anak2 mengalah jelah.. smpi aku rase klu aku kalih sikit konpem tergolek ke lantai.. haha.. sabo jelah.. 



Mase besday Azra aku da set mcm2.. kek, tema, ballon n pelbagai.. tp x memenuhi impian sgt.. buat keje last minute, si hubby sbuk memanjang tatkala ajak beli brg2.. aku tensi gak.. tp x pelah.. sekurg2nye ade lah sumting tuk anak dara mummy ni mase hari die kan.. Ok.. utk besday Azra aku guna khidmat party planner dr Blog Ramekins Homebakery

Jom layan Azra is 1 @ 31 Mac 2013..


Mummy's idea.. tp x 100% come out.. byk yg telah diubah oleh pembuat kek.. huhu


Hellium ballon dpt kat Paradigm Mall sane.. huh!!

Mane2 besday party.. die saje yg interprem.. haha 


suke sangat.. hari dia la katakan...
Mula2 die takut jek.. ok.. mase besday Azra xde yg menyanyi.. aku pun x hingat nk panggil bebdk tuk berkumpul n nyanyi.. uuuh penat sgt kot.. huhu


Die da mula teruja.. haha

Abang long.. 

Abang ngah.. suke buat muke notty la angah ni.. huh!!

Para jemputan yg memeriahkan majlis.. jemputan awal2 x sempat snap.. huhu

Tema pilihan untuk si Dara Kulit Mutiara...

Besday Girl.. tomei kan taye?!


Mase besday Azra ni x ramai sgt jemputan aku buat.. sekadar ofismate n jiran2.. yelah.. makanan pun smua tempahan saje.. byk pada candies sbb all planner's idea.. so lepas ni xde da nk planner party bagai.. sbb aku sndr bleh well planned besday mereka cume mase party Azra ade maleh skit.. hahaha.. 

Ok.. selesai utang2 aku dgn anak2 aku.. time to mummy rehat sampai hujung tahun.. yeaaaaaay!! moh planned g vacation lak.. ihiks..

~till then~





♥...SinGGah LaGi Ye...♥

1 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

mama ila said...

comelnye birthday girl..hehehe..geram tengok.. Happy belated birthday yer

salam kenal..ila follow sini =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2