'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Monday, May 16, 2011

ala... baru nak berangan..



Salam Ukhwah..

(T_T)... menci!! buat fenin je.. knape aku ni jenis byk pkir sgt.. bak kate ofismatte aku.. aku nih fickle minded.. huwaaa~~ derang nih bagus la.. berterus terang .. aku suke.. aku suke.. tp yg aku x suke.. ni lah.. fickle minded nih.. buat aku fenin la.. boleh ubah ke sikap nih?! tp camne?! 
Citenye gini...... 

Aku ni tingin nk tukar url aku tuh.. da lame aku pendamkan sebenarnye.. tapi aku tatoot la kan.. klu effect kat follower or belog yg aku follow tuh.. aritu.. ntah bile aku pun x hengat, Idzamir Ridzuan a.k.a IR buat n3 ttg tukar url nih.. katenye ade effect.. susah org nk jejak blk.. huhu aku pun pendamkan jelah hasrat aku tuh..

Tapi arini ade berita yg menggumbirakan aku.. sbb?! hehehe sbb ade sorg kakak comei ni buat benda yg same.. aku pun tgglkan jejak dgn menanyekan pada beliau.. xde effect pape ke?! pastu kakak comei ni jwb.. xde.. so dgn hati yg sgt gumbira.. aku pun dok kelik2 taip2 kelik balik taip blk.. alaaaah sbbnye character name tu x available la.. 

issh sekali ade satu cubaan tu berjaya.. dimana aku letak name url aku http://emsispages.blogspot.com.. hehehe.. menarik x?! pasan suda.. (^_^).. sekali bile suh mr.google klik kat n3 lepas.. xdpt la.. mgkn sbb n3 lepas guna url lame.. alaaaaaa.. xbest r.. 

aku pun tukar blk.. sbb mr. daddy ckp.. "xyah r tukar.. nnt mane la tau ade yg confius"  betul jugak kan?! so aku pun betulkan blk ke name asal.. huhu

tu la die cite sebenor yg dialami oleh si fickle minded nih.. huwaaa~~

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Eza said...

eh eh eh!..nape plak yee..akak punya N3 bleh bukak jeee hat lama dolu....xde masalah ape pon...tp followers kena alert la dgn URL baru kita...so far, akak xde masalah bila tukaq URL baru nie....hurrmmm...ce tanya org yg bijak IT laa...hehehee..

MuMMy CHoMell said...

@Eza

ye lah.. try bukak n3 lame akak pun ok je.. huhu.. ok2.. rase cam nk tekad je tukar.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2