'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Friday, May 27, 2011

Ya Allah...indahnya ciptaanMu!!

Dok belek2 gmbr yang sempat aku snap arini.. terstop kat pic nih terus teringat saat berada kat sini td... huih canteknyeeee dlm hati berbisik.. tenang je lihat air laut hijau kebiruan dgn angin sepoi2 bahasa.. huuh layaaaan..

Tu belum lepak area Club Med.. aku tau kalau pantai2 yang berhadapan laut cina selatan ni mmg sgt indah.. klu dpt stay lame skit tentu lupe sekejap segala masalah yang ada ni kan?!

Aku percaye setiap manusia tu kan pasti diuji dgn masalah.. yang xde masalah tu cume org giler jek.. betul x?! hihi...

k lah sikecik ni da dengki aku.. nak tdo agaknye.. sbok nk memanjat badan aku nih..huh!!


♥...SinGGah LaGi Ye...♥

1 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Noriz said...

sya mmg suke area situ tpi dah lama giler tak gi...huhuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2