'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Thursday, May 19, 2011

Follower mmg main peranan...


Salam Ukhwah...

Uish.. selalu aku da flight ke Negara Afghastan da waktu nih.. tp mlm ni ntah knape nk jeling2 plak kat fb n luvly page nih.. ermm. benornye masa menaip ni pun da nk terhoyong hayang gak r kepala ni.. da x center serebrum n sereblum aku nih... 

Ape yg penting sgt nih?! smpi x sempat2 nk hapdet esk.. benornye aku br blk bw..  nk cite pasal blogger otai kite tuh.. yg br sethn jagung berbelog da cecah belas2 ribu follower die.. peeergh!!naik sangap gak la tgk.. menci pun ade.. hahaha menci dengki ok.. bukan menci dendam kesumat tuh.. x kuasa.. huh!!

Mesti bangga kan follower ramai giler mcm tuh.. ape yg nak dibanggakan?!! uisssh kalo ade yg ty soalan tuh maknanye die masih x faham ler dgn dunia blogging yg ade menepekkan banner2 iklan dikiri kanan atas dan bawah template tuh.. susah gak kan.. kalo berbelog tp  masih x paham ape kebenda la fungsi sebenar blogger.com wujudkan blog nih..

X ksah la.. ikut suke ati ko ler labu.. yang aku tau satu  hari nanti aku pasti akan duduk disitu.. cume cepat atau lambat aje yg menentukan... InsyaAllah.. 

Tahniah ler buat blogger2 yang da berjaya meletakkan nama blog derang dihati pembaca/follower mereka.. uish bukan keje mudah tu... semua tu harus berbekalkan cekal dan rajin berusaha.. bukan mudah nk menarik smua follower tu terus kekal men'follow'..

Pada aku byk kategori follower nih.. sbb aku adalah org yg mempraktikkan beberapa karakter follower antaranye.. follower tido... follower chipsmore... dan follower setia... mesti korg faham kan... x faham?! tanya esk la... nk tito la.. ngantuks sudah.. 

oowh bantal.. bantaaaal.. im comiiiing.. gud nite uols.. nk mimpi indah tonite!! (^_^)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

8 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

fiq. said...

heehe, blogger kene support blogger kan kak....

Ila said...

bestnyer kalau ada follower setiakan...sejuk je rasa hati nak berblog...hehehe

etiey.com© said...

betul.. bukan mudah utk meletakkan nama dalam kalangan pembaca... yg penting kena sesama give n take!

eB ezrin said...

eBnyer polower pn ciput... x per la.. janji yg ader tuh setia menjenguk ;p

✿.。M.C 。.✿ said...

@fiq.

ye betul... (^_^)

✿.。M.C 。.✿ said...

@Ila

betul.. setaip kali post n3 tgk org tu jugak yg komen.. rase mcm sayunk sgt.. (^_^)

✿.。M.C 。.✿ said...

@etiey.com©

ye lah.. klu nk sesuatu kna la memberi dulu kan?! (^_^)

✿.。M.C 。.✿ said...

@eB ezrin

ciput ke?! yg pasti lebih ramai dr mc kan.. (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2