'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Thursday, May 19, 2011

Uniknye dunia blogging nih..


Salam Ukhwah...

Al- Fatihah buat rakan blogger Telurdibasuh yang telah pergi meninggalkan kite semua buat selamanya.. bukan sahaja kita malah seluruh dan seisi alam fana ni.. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama hamba-hamba yang dikasihiNya.. aamiiin..

Beberape minggu lepas pun ade rakan blogger yang 'pergi' meninggalkan kita buat selamanya.. dlm usia yang begitu muda.. sape yg sangka, sesungguhnya jodoh pertemuan ajal dan maut hanya ditanganNya.. kite hanya mampu merancang namun dikesudahannya kita haruslah redha dan bersyukur dengan apa yang telah ditetapkan oleh Allah s.w.t.. Dia juga la yg Maha Mengetahui sesuatu yang terbaik untuk kita..

Ape related tajuk n3 nih dgn celoteh aku kat atas tuh... sabo ler... ini ler yg aku cube sampaikan.. korunk rase x unik ke?! Dlm dunia blogging yg kite x knal secara realiti (kecuali yg da pernah buat gathering la kan..) tapi boleh sampai maklumat penting seperti diatas.. maksudnya of course la ade belog lain yg war2kan ttg berita tuh.. 

aku terty2.. mgkn belog yg smpikan berita tuh samada kenalan rapat atau didunia luar pun mmg derang da knal.. kan?! terty2 jugak aku.. andai tiba 'masa' aku nnt.. adakah rakan2 blogger yg lain akan dapat berita tuh.. ermm sape la gamaknya yg baek ati tu kan?! ye lah.. bacaan doa Al-Fatihah klu melebihi 40 org yg sedekahkan.. ringan roh nk pegi..  

Ok lah.. buat rakan2 blogger dan peringatan tuk aku.. sama2 lah kita saling sampai menyampaikan sesuatu yg baik.. ikut seruan Rasulluah s.a.w " Sampaikanlah walau dengan sepotong ayat.."

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Yan said...

Alfatihah buat yg da pergi..
ermm tak berapa pasti kenal ke tidak blogger yg dimaksudkan.. try klik link tu takdepn

✿.。M.C 。.✿ said...

ntah la eik.. sebelum post n3 tgk mmg link url die tu mcm tu.. da double check.. nnt sy try check lg.. k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2