'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Thursday, March 3, 2011

..aku sgt suke bile : part 1..

Salam Ukhwah...

aduuuh peningnye pale aku.. nyut.. nyut.. dr td.. amik cuti nk jaga ank demam.. tgk2 aku yg asyik terbongkang jek tahan sakit pale ni.. en.hubby lak kroje.. selalu law sakit2 pale mcm ni, tadah jek kepala ni kat die... fuuuurh lega sesgt bile die tarik setompok2 rambut kat kepala ni smpi berdetup2 bunyi..(katenye kuarkan angin) x kesah la janji lps tu aku rase ringan jek pale aku.. tu yg munculnye n3 aku nih..:)

Bile tgk aku n en.hubby mmg x jauh beza.. mase zaman sekolah2 dulu.. law g pasar mlm sesama org kate kami adik beradik.. yelah dulu bercinta jln sebelah2 pun tp x bergesel bahu.. ape lg berpimpin tgn.. xdenye.. tu yg org expect kami adik beradik.. jgn kan budak sekarang.. gilo.. aku tgk belum mumaiz pun da pandai cilok peluk pinggang.. uiiit gerun plak, cian kat mak ayah...

Aku n en.hubby banyak sgt kisahnye.. yelah 13 thn menyulam kasih, mengenal hati budi masing2.. byk manis byk gak pahitnye.. tp tu smua pada aku sesi pembelajaran dlm kehidupan.. kih3x.. ramai sesgt yg bg assumption begini.. ko x kan kekal dgn die @ korg xkan lame @ die bukan jodoh ko la @ mgkn ade yg lebih baik tuk ko.. dan mcm2 lagi lah.. 

Bila da kawen ni plak.. jupe kwn2 skool dgr plak ayat mcm ni.. eh jadi jugak ko dgn die @ akhirnye smpi jodoh korg @ x sangka aku, ko jd dgn die @ kekal korg eik.. hahaha mcm2 lah..

Biarla org nk kate ape.. pada aku die byk kelebihannya.. bile aku gunakan ayat (tajuk n3 nih) byk yg aku jupe tentang diri die.. Jd klu korg nk tau ape kesahnye disebalik aku sgt suke bile.... nnt2kan lah ye n3 setrusnye.. :)  

K lah.. saje jek.. korg layanzzzzzzz jelah k!!
Thanx 4 Reading...;)


♥ We ♥

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

3 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

~ yus ~ said...

memang ada muka adik beradik. InsyaAllah kekal lama, orang kata kalau muka iras antara suami isteri memang bahagia hingga ke akhirnya.

Lama tu 13 tahun menyulam kasih baru kahwin ye, saya 7 tahun pun dah rasa lama, tp skrg campur dah kahwin ni, 17 tahun lah. Moga2 jodoh kita sama2 berpanjangan hingga ke akhirnya....aminn.

MuMMy CHoMell said...

@~ yus ~

thanx kak yus... 13thn tu termasuk dlm tempoh kawin..hihi bercinta dlm 10 thn la..
Moga2 kekal bahagia smpi ke syurga ye kak.. aamiiiin.. :)

Mrs. Adnan said...

aku dgn hubby aku kenal dah 12tahun, bercinta 7tahun, kawin baru 2 tahun..(nak gak tulis kat sini...haha). Semoga jodoh korang berkekalan su!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2