'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Tuesday, March 15, 2011

.. Knape kau buat mcm tu?!..

Salam Ukhwah..

Aku tahu klu die or yg ari2 view page aku nih.. nmpk seolah2 page aku ni wajib utk die view.. Ok aku x kesah malah aku bangga sekurg2nye aku ade regular reader even penulisan aku nih hanya utk saje suke2.. dan kadang2 ade jugak lahir dr hati yg gembira, sedih, xpuas ati bagai lah.. yang pasti aku ikhlas tuk taip ape saje yg aku post..

N3 nih aku tujukan khas buat die.. aku nk bgtau die yang aku x suke die buat aku mcm tu.. mcm semlm... aku tau die tau.. die seolah2 pentingkan diri sndr.. knape?! mgkn die x nmpk yg aku ikhlas.. sbb aku x menunjukkan yang aku ikhlas.. aku benci, aku kecewa!!

Aku tau die masih x boleh mengenal aku.. sbb die bukan jenis org yg concern dgn semua tuh.. pada die semuanye ok n macam biasa je.. sbb aku fed up utk canang aku mcm ni n aku mcm tuh.. utk ape?!! utk meraih simpati?! itu bukan aku.. 

Ok.. pesanan buat die.. kalau kau rase ko perlukan aku, kau buatlah seperti kau perlukan aku.. tapi kalau kau rase aku sekadar baby doll yg comel tuk permainan budak2 perempuan.. silalah.. sila kau abaikan je aku ni.. dan maaf lah kalau kau sendiri rase kau terabai.. ok!! Aku hanya aku yg masih boleh makan walapun x bertangan.. masih boleh berdiri walaupun tidak berkaki.. 



♥...SinGGah LaGi Ye...♥

8 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Edura Hanum said...

wow.kak
luahan ati pada sape lah yer nie

MuMMy CHoMell said...

@Edura Hanum

Pada edura la..kui3x..(^_^)
gurau jew.. adalah hamba Allah ni.. hamba yg xtau menilai sesuatu yg terbaik tuk diri sndr..

~ yus ~ said...

kenapa ni mummy chomell??

p/s: layout baru rasanya blog ni...:)

MuMMy CHoMell said...

@~ yus ~

Terlebih hormon adrenalin pg nih..kui3x

a'ah..layout br.. comel x? (^_^)

Mama Rayyan said...

marah nmpak?hik2..

MuMMy CHoMell said...

@Mama Rayyan

xde ar mama rayyan.. x maraaaah... gewam jew..huhuhu

KHAIRUNNIESA said...

cantik la layout..ehehe..apa2 pn sabar ye mummy..(^^,)

MuMMy CHoMell said...

@KHAIRUNNIESA

Thanx niesa..huhu ni tgh bersaba la ni.. da semakin reda skit..kui3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2