'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Saturday, March 26, 2011

Dua program ku penuhi dengan jayanya..yuhuu!!

Salam Ukhwah...

Lega rase dpt penuhi semua kehendak..nak2 kehendak tersebut demi kebahagian hero2 kecilku ini.. Walaupun si adik masih tidak memahami tp aku percaye klu die juge sgt2 happy brsama kami.. Hihihi

Kehendak pertama adalah utk diriku.. Iaitu menghadiri majlis perkahwinan kwnku.. Bukan mudah utk aku join majlis2 mcm ni sbb Mr. Hubby seorg yg anti sosial..ku leh 24/7 duk umah jew..

Dan kini kami sedang menuju ke Melaka.. Utk bawa hero2 berjln disana.. Memandangkan hari da semakin gelap so aku n daddy decide tuk bawa diorg menikmati pemandangan sungai Melaka yang penuh dgn lampu2 neon tuh.. Dpt naik boat pn best gak.. Kan?!

Ok..smpi cni dulu..korg layanzzz jelah k!!
Thanx 4 reading ea...(^_^)
♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

si dara said...

wahhh best nye dpt jenjalan

MuMMy CHoMell said...

@si dara

besh..besh.. ade plan jejln lg nxt 2 weeks.. yeaaaaaaaay!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2