'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Thursday, March 10, 2011

..mummy yang garang nih!!..

Salam Ukhwah..

Taw x knape tajuk n3 camtuh??! x taw?! nak taw?!.. ermmm.. ok.. ok.. aku cite la ni.. 

Dari zaman sekolah lg semua org knal aku dgn sikap ku yg bengis n garang,  tgk muka pun diorg da judge aku camtuh.. teruk la kan diorg nih.. walhal aku ni selembut sutera gitu.. hahaha aku tipuuu.. mmg.. mmg aku seorg yg garang atau lebih tepat lg tegas ar, eceh!! dgr dr intonasi aku je semua org akan ckp " issh die nih.. mcm nk gaduh jew!" sebenarnye da terbwk2 sifatku yg pernah ala2 tomboy gitu.. issh malu aah.. kui3x

Dalam asyik aku berbelog tetbe... tgk nih..tgk nih.. 
v
v
v
vvvv
vvv
v

Aloooooong... ape yg Along buat nih?!
Habis.. jahanam make up Mummy..huhuhu

 
Apa yang tinggal tuk mummy nih along...
Dengan bangganya Along menunjukkan kretivitinya
Bila aku nmpk die buat nakal tuh.. nk marah pun xleh sbb senyum da meniti dibibir ni.. aku pandang along dari sudut yg positif.. fikirku.. bijaknye Along, kreatif.. so aku cume berkata.. 

"along.. ni make up mummy, utk perempuan.. along lelaki, lelaki x pki make up.." smbg ku " tgk muke along.. comel ke? takot mummy la.." 

Then along stop conteng muka die, aku ingat die nk berenti main rupenye die smbg lenyek atas lantai plak.. alahai along.. " Cantiknye lantai ni along color.. tp ni bukan color along ni make up mummy.. sampai da nak abis make up mummy nih" agaknye die ingat aku suh abiskan make up aku la tuh... die pun teruskan kreativitinya dan akhirnya tggl la casing yg kosong tuk aku.. along.. along..

Begitulah mummy yg garang nih menegur anaknye, aku cume nk anak2ku hormatkan aku bukan takut dgn aku.. aku nk diorg memahami aku bukan hanya menurut je suruhan aku.. aku nak diorg kenangkan aku kerana sayang dan kasihnya diorg pada aku dan aku tidak mahu ada secalit pun perasaan terpaksa, benci, marah dan dendam mereka terhadap aku satu ketika nanti.. 

k.. smpi cni dulu.. korg layanzzzz jelah k!!
Thanx 4 reading.. (^_^)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Hanieqha said...

hahahah.. abes makeup..
kalu i dah mmg kne babp tgn dah.. tp kesian plak.. haih..

CARA2 MELAJUKAN BROADBAND ANDA YANG DAH HABIS LIMIT ATAUPON YANG LEMBAP"

Mama Kembar 3 said...

hhahaha! nak marah pun tak leh kan.. sbb notti pun cute hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2