'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Wednesday, March 23, 2011

Byknye plan tuk weekend nih!!

Salam Ukhwah..

Adoooya.. camne nih?! berpusing2 kepala otak aku nih.. ini nk buat itu nk buat.. aissssey think slowly ler labu!! Ok2 i'll try...




28hb nih, maksudnye ari senin M.I.L ade operation kat HKL.. so Mr. Hubby harus menjemput M.I.L di Melaka.. so planning nk g awal.. dlm ari Sabtu or Ahad.. nk ajak Mr.Hubby bwk hero2 kecil jejln Melaka.. tp ssssh Mr.Hubby xtaw lg nih aku plan mcm nih.. huhuhu....


Tup2.. semlm dpt berita teman se'U' ni kawen.. majlis die Sabtu nih di Kelana Jaya.. mula tu aku x dpt jemputan.. ermm itu telah mendtgkan marah..  yelah kitorg dolu agak rapat jugak la.. (psst..pernah kuar dating tuh.. dolu2 ok) he3x.. bile aku sms die.. hah terkejut beruk!! (knape plak beruk eik??!) mane xnye kitorg last contact  4thn yg lepas.. mase tuh aku dok focus ngan bisnes x menjadi aku.. n die pun same.. tp die da berjaya..skang guna PA lagi.. fuiyooooo!! dpt sms..chit chat jap dlm sms.. dpt la invitation dr die.. suh dtg bwk Mr.Hubby.. ok t aku inform Mr. Hubby (semlm x sempat.. Mr.Hubby dgn dunianye sndr saje...huhuhu)

Memandangkan Sabtu nih nk g majlis die.. so aku tetbe terpkir tuk jupe teman lame.. stay di Shah Alam.. jauh x Kelana Jaya dgn Shah Alam??! ermm ntah la.. Teman di Shah Alam ni teman se'U' gak.. pernah sebantal kitorg.. die la org  pertama yang melihat air mata ni bercucuran tika kekasih hati berlaku curang...aaaargh!! (itu kisah lame..huhu) 

Teringin sesgt nk jupe die.. sbb dgn die jugak lah kitorg pernah sesat di USJ, mase tuh br blk dr g tgk wayang di Sunway Piramid.. tp drebar bas ntah bwk kitorg kemana.. kitorg tggl berdua saje, aku mintak drebar stop then kitorg turun walapun xtau kat mane la tuh.. gelap gulita.. mase tu hampir jam 11 mlm... huhuhu seb bek ade pakcik teksi yg baik ati...membawa kami semula ke bus stand.. fuuurh~~ 

Ermm.. aku kna plan lek lok.. blk discuss ngan Mr.Hubby.. pape t aku hapdet lagi.. weeweeeee~~

Korg layanzz jelah k!!
Thanx 4 reading ea.. (^_^)                                                                               nota kaki: M.I.L = Mother In Law

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

6 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

iela said...

huhu...teringat balik aku kisah kita sesat kat USJ tu. Nasib baik la tak jadi apa2 kan.. hahahaha

Ila said...

semoga berjaya dengan semua perancangan...hehehe

MuMMy CHoMell said...

@iela

Betul3x... uitt takotkan mase tuh.. eh sebenarnye kite turun ikut semua org yg terakhir turun kan? mase tu tggl berape kerat je org2 itu..huhu

MuMMy CHoMell said...

@Ila

Mekaceh Ila... tapi kan klu berjaya dalam semua perancangan tuh mesti badan penat giler..kui3x!!

cira said...

aku pun pening bace.. ngeh ngeh ngeh..

MuMMy CHoMell said...

@cira

hihi.. klu ko pening bace, ko mengeja la.. br paham skit..

Planningnye 3 perkara jew.. tp byk cite penerangan jew..kui3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2