'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Wednesday, March 23, 2011

Huaaaargh!! Pepagi subuh aku ditemani makhluk kecil..


Salam Ukhwah...

Errrrm.. mcm biasalah kan rutin seharian seorg ibu.. bgn seawal pg.. mcm2 aktiviti da dijalankan.. xkire ar.. week days ke weekend ke..mcm tu lah... xpe2 neway setiap detik yang dilalui itu adalah detik yg membahagiakan.. 

Rutin aku biasa pepg ni adalah membancuhkan hero2 kecilku susu.. tp si adik x perlu dibancuh.. aku suakan je.. kih3x.. tp last session aku kna duduk ngadap pumping mehsen la plak.. dlm sedang asyik melalukan susu tuh terdgr plak dengusan2 yg sgt familiar di tinga aku ni... adoooya..


Seram sejuk bulu tengkuk aku nih.. yelah biasanya sunyi sepi ditemani suara2 penunggu mlm si cengkerik saje.. tetbe dgr suara2 kecil dr belakang aku.. aku pun memberanikan diri menoleh ke belakang.. fuuuurh~~

Naseb baek makhluk kecil ni.. huhuhu

Lorrr nape x sambung tdo shayunk... selalu terus terlelap dibuai mimpi.. tp td aku pun x perasan yang die masih berjaga.. rase mase bgn td die da gosok2 mate n smbg lenanye.. ghupenye... tpu Mummy eaaaaa!! ermmm.. 

K.. smpi cni dulu.. krg layanzzzzzz jelah k!!
Thanx 4 reading ea... (^_^)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

1 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Rin_Aff said...

Ariq nak ikut mummy die pegi keje laa tu...(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2