'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Thursday, March 24, 2011

Gara2 Game antara blogger la nih!!

Salam Ukhwah...

Peeeeerh.. letih la siot!! sengal segala urat belikat nih.. blk2 keje aku rase nk terbongkang terus jew.. tp xboleh2.. perut maw isi maaa.. sudah lapaq sgt nih... tp aku xnk masak sbb aku malas n letih sesgt..hanya kerana aku kelam kelibut cara group tuk join game antara blogger yang dianjurkan oleh Mr.Ben... hahaha (alasan terhormat)..

Tolong lah Mr. Ben.. jgn buat mase ofis hr.. bukan sbb ape.. FB di ofis blocked mase ofis hr.. tu yg payah nk contact blogger2.. jenuh la aku klik sane sini (komen n shoutmix).. law server sepantas kilat ok r kan, ni siput babi pun lg laju r!!

K lah.. aku nk ajak Daddy n hero2ku santap diluar.. memandangkan aku da berjaya ade group so aku nk celebrate arr..eceh!! destinasi pilihanku untuk mkn mlm arini adalah disiniiiiiiiiiii......nyam2!!


 K.. jupe nxt n3...korg layanzzzzzz jelah k!!
Thanx 4 reading ea... (^_^)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

4 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

solo molo said...

sokong sgt...
jgn wat masa ofis hour...
buat dlm kol 8 or 9 mlm ke atas...

cik riffa :) said...

mummy..
nak join jugak..
dah siap dah entry
boleh lagi ke?

http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/malaysia-cyber-troopers-kababoom.html

MuMMy CHoMell said...

kocek: ye betul2.. t kite buh kat n3 Mr.Ben ea.. hihihi

Cik Riffa:

Shayunk.. awk paste url awk ni kat page kerull.. xpasti sempat lg ke x..sowie...

Rin_Aff said...

betul gak tu...time opis agak kalut...
line yg x clear satu hal jgak...
mlm ari...pun melepas gak..
nak kena bli lappy ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2