'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Saturday, March 12, 2011

Mencinye bile buat sesuatu x menjadi..aaargh!!!

Salam Ukhwah..

Knape arini mood sgt x best.. dr bgn pg td smpi membawak ke tghri ni.. rase cam bosan n fed up jew.. ermmm sbb baik la ade penawar hati Along n Ariq.. boleh gak buat aku tersenyum.. 

Dalam mood tgh x best ni buat bw.. tgk kwn2 ramai yg tukar layout.. comel2.. ske tgk.. tetbe hati pun tergerak nk menukar gak ( sebenarnye da lame nk tukar, cume belum jupe yg berkenan jew) huhuhu!! g ar scrappingblog.. dok belek2, dr aritu smua blog yg ade menyediakan service blog layout free ni smua aku terjah.. tp hati ni x terpaut lg.. (aku ni mmg sgt fussy) smpi terpkir cam nk wat layout sndr jew..kui3x

Sekali mata terpana pada 1 design ni.. rase cam sebelum ni xde atau aku sndr x abis survey.. huhu.. tgk ar tutor tuk tukar layout n centerkan header.. aku pun trial n error kat blog tercinta.. sekali.. aaaaaaaaargh!! korg tau x nape?? hwaaaaa..hwaaaa korg tgk header aku tu.. asal die mengecik plak.. sekali nk berpatah blk aduuuuh aku leh lupe nk simpan code layout lame.. huaaargggh.. tension aku!! da x comei header aku.. menci!! menci!!

Bertambah xde mood terus aku.. smpi dok bertekak ngan mr.hubby.. die kate org x komen la pasal header tu.. bukan masalah org kat cni.. ingat aku kesah sgt ape org kata.. masalah aku x suke... x cantik!! x kemas!! menci!! eiii .. aku kna create header lain.. da ler tempate tuk header aku da xde.. ermmm mencinye!!

K lah.. smpi cni dulu.. nntkan lah new home aku nnt.. skang tgh dok korek2 idea.. rase mcm x sanggup nk mulakan blk.. hwaaaa...hwaaaa!!

Thanx 4 reading... (^_^)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Itulaa kan..suke tgk layout orng especially budak2 muda sume cumel n kiut...kite pun teringin jugak..tp nak buat tak reti..

Me pn teringin sgt nak buat header tuk my main blog..tapiii smpai ke sudah tak jadik2..*sigh

Sabau jelaa mummy ye..ur blog is still nice one after all!

MuMMy CHoMell said...

@S.U.F.E.E.N.A.N

(^_^) thanx sufeenan...
tgh bersabau la ni.. amacam umah br sy skang..hehehhe still nice x? nmpk sempit kan..(-,-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2