'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Wednesday, March 30, 2011

Perlukah populariti bile berbelog?!

Salam Ukhwah...

uiiiish sungguh interesting dunia berbelog nih.. mcm2 pattern n ragam manusia.. yang glemer mmg glemer.. yang x glemer berusaha utk jd glemer.. dan yg sedang nak glemer gigih tuk terus lbh glemer.. x terjangkau di akal fikiran aku sebelum ni.. sebelum menceburi bidang belog nih..

La ni da nk masuk 4 bulan aku berbelog.. mmg agak taksub la.. kadang2 aku terlepas waktu makan, kadang2 aku terlepas waktu memasak.. dan kekadang aku x tertgk ape yg hero2 kecilku buat.. ermmm.. bahana berbelog.. tp aku x salahkan belog nih..( yg ko berbelog pesal!!)


Dulu aku sekadar suke2 utk mengisi kekosongan mase di ofis mahupun diumah.. tp skang ni knape aku jd lain.. aku seolah2 alpa tujuan asal aku berbelog.. sehingga aku sanggup berabis tuk dapatkan tablet phone n smartphone.. aku register mobile broadband supaya 24/7 aku boleh online n hapdet blog.. knape??! ade hantu ke dlm belog nih.. yg telah merasuk akal fikiran serta jiwa raga aku nih.. paaaaang!! lempang pipi jap tuk sedar.. (sedar ghupenye aku nih)


Ntah la.. aku harap aku dapat kawal emosi aku dan ketaksuban aku dlm berbelog.. bukan aku terkejar2kan populariti.. utk ape?! aku ni bukan best sgt pun.. nk kata lawa pun x.. jadi utk ape aku nk glemer kan.. aku bukannye hartawan @ jutawan yg boleh dikenali ramai utk memohon sebarang bantuan atau sumbangan.. ermmm.. 

Aku cume aku yang mmg kepoh bile bercerite.. ske dgr.. dgr.. x  ske boleh blah.. ada aku kesah?! 

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

8 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Ujang9897 said...

tgh gila dgn blog gak ni..hee

Halen said...

tak salah nak berblogging ni sbb ianya salah satu cara kita nk release tension dan meluahkan rasa. tak semua org kita dpt cerita suka duka kan. blog ni mcm sg jgk ada pasang surutnya.

~ yus ~ said...

:::senyum:::

kakyong said...

kakyong sudah masuk tahun ke 3 aktif berblog.. yg penting, kita tahu kenapa kita berblog.. skop blog kita.. & sambil2 tu ambil masa utk belajar selok belok yg berkaitan dgn blog.. bukan setakat utk glamer ajer.. tp mcm2 yg boleh dipelajari dari berblog ni...


njoy blogging...

MuMMy CHoMell said...

@kakyong
mekaceh kak yong..bernas sungguh kate2 semangat dr kak yong...ok..mmg kna byk sgt belajar ttg blogging ni..huhu

mujahid said...

as salam.. akak sumillllllllll!...

mula2 dy berbelog dy dok post je pa yang dy nak entry kan.. tapi,bila dok tgk belog2 yang lain.. semacam kna pndai mngentr.. erm.. y suka tuk mngentry apa yg dy nk entrykn.. d smping dy pon blajar,penziarah pon akan blaja sskit kn kak??? hehehe..
tapi kan.. glmeme ni pnting jgk kot tuk tarik prhatian mmbca.. pndngn dy je.. HEHE

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
BLOG PUN BULEH GILAMOR KE..?

nadeafu chan said...

berblog sambil minum coolblog boleh release tension huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2