'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Monday, March 14, 2011

our new baby.. welcome darl!!..

Salam Ukhwah..

Suspen?! kih3x.. bukan bermaksud Araf & Ariq akan dpt adik ok..tp kire most welcome to our family gak r..

Akhirnye kami memilikinye.. kui3x.. la ni org sbuk dok bercerita pasal tablet phone.. so xnk la ketinggalan kan.. so dgn rasminye kami pilih utk memilik Galaxi Tab keluaran Samsung ni..kui3x.. untuk kemudahan kitorg gak.. sbbnye byk gadget yg boleh membantu cth sperti GPS, Internet Wi-Fi (of cozla kan) Dual camera (so xpayah nk pki hp camera lagik) n processor pun mengancam Android OS2.2 (froyo).. sonok3x..

Neway a billion thanx n kisses to mr.hubby sbb sgt2 memahami kehendak hati ni..(kehendak je daddy, x penuhi pun xpe) tp klu da penuhi sgt2 kembangla jiwa n raga nih..huhuhu

Let's start use it..tp spertimane yg aku knal sesgt diri aku yg sgt2 humble ni.. so aku bg mr.hubby rasmikan dulu.. lagipun rase x sepadan la aku nk heret Gtab kesana sini walaupun hanya sebesar buku diari tuh.. aku sgt2 x biasa sbb wajib guna bluetooth.. so x seswai la nk sembunyikan dlm tudung kan..kih3x..

K la smpi cni dulu..korg layanzzz jelah k!!
Thanx 4 reading.. (^_^)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

4 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

misz jaja said...

wah... tumpang gembira.. lately ni mummy ske beli samsung nye product kan.. sblum ni kalau x silap baru je bli HP.. samsung gak kan... hehehe..

MuMMy CHoMell said...

@misz jaja

thanx..ermm nk kate suke x sgt lah.. xtually idam BB Torch 9800..tp mr.hubby rajin plak buat comparison gadget2 smart phone n tablet.. Samsung in the list top 5.. so mr.hubby decide samsung la..dr nokia terjun ke samsung lak..kih3x

cira said...

bestnye...

aku nk gak.. freddy, belikan mak micah ni satu... kuikuikui

MuMMy CHoMell said...

@cira

Woit.. ini boleh mendtgkan marah nih.. papa micah ne..papa micah..ooooo papa micah..kui3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2