'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Wednesday, March 16, 2011

..Contest Photo Anakku Ceria..

Salam Ukhwah..

Nk join contest yg dianjurkan oleh Harnin Farshid, memandangkan gambar hero2 kecil aku nih byk sgt yg ceria jd x salah la kan klu aku nk pertaruhkan pic diorg.. ermm cume terpkir2 nk join kan Along atau adik.. nk joinkan dua2 lah.. kih3x.. korg nk join??! ermm sbuk jew.. gurau r.. tu pun nk marah..  jom2.. join sesama, kite meriahkan contest nih yek.. Ok nk join klik kat banner ea..



Ok.. terma dan syarat harus dipenuhi.. nak taw.. g umah puan penganjur ea!!

Gambar yang aku nk pertaruhkan ni adalah gambar heroku, Along.. (Along lg!!) gambar adik, Ariq nk join jugak tp nnt kat umah aku buat n3 lagi satu.. sbb gambar2 Ariq semua dlm folder lappy.. huhu (bolehkan Puan penganjur?!)

Ok.. dan gambar yang telah menjadi pilihan adalah ketika Along berusia sethn setgh (law x silap r)..
Taraaaaaaaaaaa....
v
v
v
v
v
v
v
v
vvvvvvvvvv
vvvvvvv
vvvvv
vvv
v

Heroku ni mmg ceria selalu.. HaPPy go Lucky die!!


Nama Hero: Muhammad Fathir Al-A'raf
Nama Mummy: MuMMy CHoMell..ahaks..tipuuu.. Suzaina, mesra pggl Su ea..
Umur Hero: Mase ni setahun lebih tp skarang ni da 2 thn 8 bulan..[xpekan Puan penganjur..(^_*)]

Ok.. kna patuhi terma dan syarat seterusnye.. iaitu tag 3 org kwn.. aku nk tag.. of coz la yg ade anak kan...


Ok..all  term n condition is done!! Ooops.. kna paste url n3 nih kat puan penganjur.. huhuhu
p/s: psst..psst.. Puan penganjur kasi Along can ar..http://farshidhanin.blogspot.com/

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

HaninFarshid said...

hehehe..thanks sebab join...good luck k...takpe....letak gambar mana pun..asalkan ceria and below 5 years old :)

Mrs.aisheiteru said...

jom join contest http://precioushumairah.blogspot.com/2011/03/mini-contest-precious-humairah-in-house.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2