'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Monday, March 7, 2011

..sebal, bebal n baghal..

Salam Ukhwah..

peeeeerh.. kecewa, frust, gewam, x puas ati, sengal, bebal baghal semua ade r.. aku x r heran kat tempat mane pun aku berada tp at least jgn r berkire sgt.. kan 1 group.. ape salahnye jlnkan dulu.. salah ke??! salah ke???! huhuhu..

Ini smua gara2 tournament bowling yang dianjurkan kelab di ofis aku, menang atau kalah itu adat bertanding.. tp dlm tournament ni aku anggap sebagai satu platform tuk mengeratkan ukhawah sesama staff, da name pun sukan muhibbah bowling 2011.. so??! muhibbah abis!!


See2.. sape x tau bace angkat tgn??!

Kisahnye game start pkl 6.. aku lak smpi 6.30.. ok lah aku admitted salah aku.. sbb mati2 aku ingat game start pkl 6.30.. smpi2 pintu masuk terus nmpk group aku.. aku pun terus amik kasut bowl.. sekali ape yg sedang aku nmpk mmg sgt2 mengecewakan aku.. bukan sbb diorg da start dulu.. tp 3 column straight 0 kat name aku.. Ya Allah.. ape ke skema sgt diorg ni.. bukan main tuk negara pun.. ape salahnye mainkan tuk aku??! terang2 mmg aku ade.. cume lambat je.. 

Mood nk main pun da padam.. angin meroyan da dtg.. so baling je lah mcm mane pun.. xkuasa aku!! aku da byr rm16 tuh, mr.hubby ckp "alah main jew mcm biasa" yelah selalu pun mmg aku main biasa2 jew tp dlm mood yg happy2.. baling nk xnk pun at least  spare.. ermm padan muke diorg.. seb bek aku baling td ade gak yg spare.. ikut ati nak bg point --, seb bek aku ni x berapa nk busuk ati.. kui3x.. tuk first game nah hambeeek 39 point jek dr aku.. ade aku kesah??!

Mane die minah sebal tuh?! sape jupe dpt adiah.. kih3x
Errmm.. bak kate Pn. Bos aku.. "konon professional la tuh??!" petwwwwwwuii la!! professional abis!! sbb group lain siap leh jlnkan tuk yg lain.. sbbnya member da sakit tgn jew.. ermmm da nasib aku.. alah, ape de hal lah.. xde tournament pun.. bowling da menjadi salah satu aktiviti riadah family.. so what??!

k lah... da ngantuks.. korg layanzzzzzzz jelah k!!
Than 4 reading.. (^_*)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

3 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Mrs. Amad said...

lorhh..kalo dla taw dla da baling tuk akak.dpt jatuh sebijik 2 pin jadilah...hihihi..sape la si dia tu?tak pasan lak akak team gn sape smlm.

MuMMy CHoMell said...

@Mrs. Amad

errm tulah dla.. xpe2 biarla die.. sbb die sgt pro.. jd biarla die conquer game semlm.. xde hal lah ;)

Mizz M said...

huhuu...xpe kak...kiter main ikut suker ati kiter jer..k...hihik...xpe...chaiyo kak...lain kali akak g main bowling ngan hubby akak yer...tyme tu xder lagi orng conquer...hehehek...chaiyooo kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2