'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Tuesday, March 15, 2011

..Salahkah orang ke-3??!..

Salam Ukhwah..

Monink oulss!! dgr hot chat, hot fm x pg nih?? ni ler topiknye... ermm ramai betul bg pendapat.. yg menjadi mangsa pun ada jugak call bercerita.. dlm hati aku, bagus betul diorg ni pepg nk tipon radio kan?! aku?! mimpi la.. rase mcm jenuh jek nk dpt line.. kui3x

Topik kali ni ttg pasangan yg curang.. nk salahkan siapa.. org pertama, kedua atau ketiga?! tapi topik hot chat mcm persoalkan hak org ketiga.. samada mereka salah atau tidak..

Aku susah nk ckp salah atau x? it's depends kot.. kadang boleh disalahkan kadang x boleh juge.. mcm caller lelaki dr utara td.. die kata die terjebak dgn cinta isteri org.. selama 7 bulan diorg menyulam kasih tp si lelaki ni x taw sebenarnye pompuan ni isteri org.. mcm duduk dlm dunia sndr je diorg ni eik?! x paham.. xpaham..

Ntah la.. smuanye terpulang pada diri masing2.. samada nk menjaga cinta, menambah atau memperbaikinya.. tapi sebelum nk menghukum (sebenarnye x baik menghukum ni) muhasabah la diri dulu.. mane kurangnye diri tu..klu boleh di top up.. top up la.. pe lg yg da ada anak2.. cian kat diorg yg x taw pape tuh.. 

K lah smpi cni dulu.. korg layanzzzzz jelah k!!
Thanx 4 reading... (^_*)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

5 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

mama tisya said...

slalunye org ke-3 akan dipersalahkan tp yg benarnye mcm sorg caller tu ckp tiga2 slh..hehehe

MuMMy CHoMell said...

@mama tisya

a'ah mama tisya.. caller tu pompuan kan?! die ckp mcm tu sbb tu kisah die..yg die kata die akan bg peluang tgk org pertama tu boleh handle ke org kedua n ketiga...kan2x?!

KHAIRUNNIESA said...

kadang2 org ke-3 xslah..niesa pnh lalui smua ni..jd org ke3..padahal niesa xtau dia dah berpunya..sgt2 sedih dan undur diri..tp lelaki tu xnk lepaskan..terasa sgt2 terkilan dgn dia..drpd niesa terseksa niesa pergi jauh dr dia..=( sedih bila ingt balik semua tu..hukhuk...

MuMMy CHoMell said...

@KHAIRUNNIESA
Hah.. itula yg mummy cube ckpkan.. it's depend.. ade yg mmg boleh dipersalahkan dan ade yg tidak.. neway niesa..don't look back..hi3x byk2kan bersabar ye, insyaAllah ada lelaki yg lebih baik dr die sedang menanti Niesa..(^_^)

KHAIRUNNIESA said...

thanks ye mummy!InsyaAllah ada..kalau ada jodoh xkemana..ehehe...sama2 la kita bersabar.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2