'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Friday, April 1, 2011

5 Blog yang paling kerap dilawati 2011

Salam Ukhwah...

Nk sertai juga.. segmen yang dibuat oleh DenaiHati.com.. korg nk join?! klik je name atau tajuk n3 tuh.. aku tak ditag oleh sesape.. tp td aku masuk blog Ujang sbb die baru pos segmen ni.. so aku join dr blog Ujang9897.. nk gak war2 kan blog mane yg kerap aku lawati of coz tuk thn ni sbb br tahun ni aku berbelog.. hihihi..


Ma Inspiration Mr. Ben

Ma Idol RedMummy

Si GorjeS Miss Hanis Zalikha

Adeq manis Intan Nurul Fateha

Ma BFF Papa.Mama. Misha
Sebenarnya.. yang ada dlm bloglist tu smua aku ade lawat.. bergantung kapada sepantas mane diorg menghapdet.. kui3x!!  cume yang tersenarai diatas kerap sangat aku lawat.. (^_^) pieeeece!!

Aku tag semua kwn2 ye.. sharing is caring.. (",)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

3 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

cira said...

touching.. touching...

maceh zai... kuikuikuikui..

singgah la slalu ek... hihihihih

muarhhh kt 2 hero tu..

leyzajamil said...

terlewat tau pasal blog ni, kalau tau awal mesti sy masukkan dlm my top 5 jugak..

MuMMy CHoMell said...

@leyzajamil

terharunyeeee...mekaceh ea bg support..dtg bace n3 pun da memadai..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2