'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Tuesday, April 26, 2011

Dah la Ben.. berentilah ngorat aku!!


Salam Ukhwah...

hah.. aku nk post n3 hangat nih.. sehangat mentari terik kat luar sane.. eh?! mendung ea.. oowh aku maksudkan terik matahari kat kg halaman aku, JB.. hehehe.. Mr. Ben ngorat aku?! (-'_'-)

Pelik la.. ramai2 anak dara kat luar sana.. kenape la mak dara nih yg ko kenang2 kan?! ko bukan x taw klu aku da berkawen.. da beranak pinak pun.. haih.. xpaham!! mmg sukar tuk paham perangai org nih.. tp bukan ko pun da kawen ke?! bukan ko pun da beranak pinak ke?! ea'a.. ko jgn nk bikin kontroversi.. aku x sukeeee.. sebelum En. Hubby bertindak.. baeeek ko amik langkah berjaga2.. (︶︿︶)

Psst.. psst.. korunk jgn salah faham ea.. ini xde kaitan dgn Ben Ashaari yg fofuler tu okeh!! ini Ben yg x fofuler.. hahaha.. kebetulan pangkal name diorg same.. hehehe.. saje nk post guna pangkal name tuh.. heheh Sifu Ben Ashaari... chak!! pieceeeeeeeeee...\m/^_^\m/

Haih.. letih la layan benda2 mcm ni.. tp... aaargh korunk layan dulu ler kisah nye.. 

psst..psst.. samakan name diorg?!

Haih.. mula tu mmg aku pelik bin ajaib.. tetbe je die pm aku kat fb.. selalu die buzz je kat kotak chat tu.. aku pernah update kisah aku tentang hal ni dalam ENTRY nih.. kire mcm sama tp x serupa la.. hehehe~~

klu korunk x pelik ke?! kwn yg selalu dok chat mcm biasa ngan korg tetbe pm ty kabo bagai.. pastu tgk.. bile layan skit.. melalut pulak.. hurmmm fenin!! (╯_╰)

Ok.. pape pun aku da jlnkan kewajipan aku tuk Sifu aku tuh (sanggup aku hack FB) hello2.. bukan bodek taw.. aku nk support je... mestilah support.. Sifu aku.. suke ati aku la!!  ngehehehe~~


♥...SinGGah LaGi Ye...♥

10 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

ye lah kak.. rasa malas nak layan pula kalau ad ayang macam tu.. bukan x tau sekarang dah ada life masing2.. hmmh..,

MuMMy CHoMell said...

@Putri Malu @ ima salsuzaima

kan?! MC mmg da rase malas nk layan.. tp MC pkirkan sbb die kawan.. n die pernah bantu MC n the gang settlekan projek ICT kitorg.. hurmm

Qaseh dalia adelia said...

hihi sape tu nak kenang2 balik kenangan dolu2 .. tak perlu hidup dlm kenangan yg lalu bila dah ada kehidupan yg lebih baik sekarang ..

zaidah said...

masih menaruh harapan ker...oh no no....

Rin_Aff said...

Nape milik jugak yg diingat2kan...
Mungkin MC cinta pertamadie kot...hehe

Liza @ Adzriel AB said...

dia nak test market tu. kalau di layan menjadi juga tu. dugaan memang byk..hati2lah menanganinya.

MuMMy CHoMell said...

@Qaseh dalia adelia

betul!! sokong Qaseh 200%

MuMMy CHoMell said...

@zaidah

no..no..no..

MuMMy CHoMell said...

@Rin_Aff

ntah la.. lagipun die pun da beranak pinak la...
menurut die mcm tu lah.. hurmmm

MuMMy CHoMell said...

@Liza @ Adzriel AB

issh.. die pun da kawen kak.. test market ape lg.. mmg da xkuasa nk layan.. MC kna selalu beringat MC ni isteri n ibu org.. law bujang2 tu ok gak la nk layan2 kan..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2