'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Monday, April 25, 2011

Rilek r.. xyah nk poyyyos ok!!

Salam Ukhwah...

Grrrr... 10sen tul.. x leh tgk aku senang.. br nk jejalan jenguk kwn2.. bukan sng aku nk amik kesempatan.. mase ni lah.. mase itu emas ok.. law x pandai amik kesempatan.. abis la.. abis jahanam hidup aku.. eik?! ape kes lak ni.. hahaha jgn amik port ye korunk!!

Pn. bos aku xde nih.. mggu ni aku dpt jupe die ari khamis je.. bukan nk suke r walaupun sebenarnye aku sggggggt sukeeeee.. hehehe.. bagus Pn. bos.. teruskan ye.. statement berani la siot.. pssst.. aku taw die x bace pun n3 nih.. hehehe..law bace.. jahanam la aku!! tlg jgn follow sy ye Pn. Bos!! at ofis u bos.. at here i'm the bos.. kui3x!!

Tp ade bayang2 bos la plak kat cni.. alahai.. toksah la.. toksah nk susah2 kan diri show kat people yg ko tu sgt kompeten ok.. aku pun kompeten gak.. tp bile ade keje.. ade BOS.. hehehee.. rilek r.. sempoi2.. buat keje pelan2.. ape ko ingat aku nk bw je kew sehari suntuk kat ofis nih.. pale otak aku pun fenin la.. 

Ape kes nih?! BANGUUUUN!!!

Da la.. malas nk amik port.. ske ati aku la aku nk buat pe.. ko buat pape pun, ade aku kesah?! aku bukan seorg yg jujur okeh.. paling bangsat aku bukan barua kat sni.. lalalalala~~ Pieceeeeeeeeeeee...

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

4 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Fazil Hamid said...

biase la tu...
janji kije kite siap..sudah..
lantak la org lain..
hehehehe...

MuMMy CHoMell said...

@Fazil Hamid

hehehehe.... betul3x (import Ipin jap)

Ila said...

pesal hangat sangat ni..sabar..sabar..
Untuk Pertama Kalinya

kAmi dAn mEreKa said...

orang tu saja nak tunjuk bakat la tu kak, hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2