'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !M

Salam Ukhwah...

Wajib join Segmen Ben Ashaari.. da mcm magnet jek page Ben Ashaari dgn aku nih.. cepat atau lambat pasti aku akan selak.. ni aku selak dr page Kanta Mata Kelabu.. mcm biasa korg nk join klik kat banner atau tajuk n3 pun boleh.. ok..


Mr. Ben tanya, Kenapa x suka Anonymous?!..

Aku bukan saja x suke tetapi menyampah juga kepada mereka yg guna Anonymous ni.. x kirelakan komen diorg tu positif atau negatif.. knape nk guna anonymous.. mcm pengecut ok?! Bukan ade wartawan yg akan interview korg atau bukannye ada Pegawai LHDN dtg mintak byr cukaikan.. ade2?!

Mr. Ben tanya lg, pengalaman dengan anonymous..

Ok.. anonymous x pernah ada komen lg dlm mane2 n3 aku.. tapi aku pernah jupe anonymous yang pernah reply komen aku pada n3 blog org lain.. hek'eh.. ko sape r?! Mcm mane aku nk borak ngan ko klu aku kna pggl ko anonymous.. ermmmm

Mr. Ben mintak nasihatkan mereka yang suka mencaci maki dlm blog..

Korg.. sudah2 lah tu.. korg dok maki hamun x hengat dlm blog org nih korg hengat dorg kesah?! penat korg menaip jew.. ntah2 empunye blog x bace  pun.. hahahaha!! lagi pun caci maki ni perkataan x elok yg kuar dr mulut org yang cetek akal jew.. korg cetek akal kew??! huhuhu.. hentikanlah.. dpt dosa jew.. buat pe tambah dosa yang mmg da bertimbun tuh...

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

4 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

MuMMy CHoMell said...

@solo molo

sgt geram ok!!!

sekamar rindu said...

salam..petang

singgah dari blog abng ben dan folo blog awak...**222

pRiNCe said...

kite same2 x ske anon..
so..kite bersabar je la ye...:)
cantik blog ni...
boleh datg selalu nie...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2