'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Wednesday, April 27, 2011

Alaaah..benci btul blog nih!!

Salam Ukhwah....

Hehehe... ade jek nk di post yek.. aaargh x kire.. xkire.. blog aku, aku punye suke la.. hehehe tp kan.. ade blog ni da buat aku sugul la.. lemah jek.. rase mcm terbang segala mood ptg nih.. dengkiiii r die kat aku... 

Mgkn da mmg sifat azali die mcm tu kot.. mmg la.. klu tgk blog die pun da boleh knal identitinye.. (ape la aku nih).. klu korg x geram ke??! meh2 aku cite...

kalau korunk tgh lapar la kan.. pastu ptg2 terik mcm nih.. walaupun dlm ofis aku ni berekon, itu x memberi makna pada aku tika aku tgh lapar.. berekon lg lapar wooo... pastu tgk pic bwh ni.. grrrrr!!


leleh2 air liuq aku nih...
tu lah die.. itu la yg die buat ptg2 ni... bg aku kecoq.. eiii da la aku ske giler triffle nih.. bile buat sndr manjang x jd jek.. iiiish.. geram taw!!

Ya Allah.. siapa la aku ni.. hanya hambaNya yang kerdil lagi hina.. siapa la aku utk membenci mane2 kejadianNya.. Astagfirullah al-aziiim.. sumpah aku x benci die.. yang aku benci sbb aku x dpt rase triffle tuh... aaargh!! nk taw dr mane dtgnye triffle tuh... hah... tu la dr air tgn Pn. Azlita Aziz... rajin giler puan ni memasak ye.. sy pun rajin tp sy x taw buat... hehe poyos!! klu buat mesti jd triplek... hehehehe (eleh jd jugak.. korunk?!)

Jom2.. kite amik resepi die.. nnt leh try buat, org kg aku kata practise make perfect hehehe.. Pn Azlita ni baek taw.. kongsi resepi ngan kite semua.. TQ Puan.. (^_^) Jom amik resepi kat SINI...

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

6 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

Ya Allah sedapnyaa...
nyesal masuk sini...nyesal.. :p
*sambil hentak2 kaki*

MuMMy CHoMell said...

@!✿❤Cik Izan❤✿!

cedap kan?! buat izan.. pastu bg MC ea.. MC ni taw mkn je.. hehehe

jgn r nyesal.. t xnk kwn..(╯_╰)

Fazil Hamid said...

sy pon rajen...rajen makan...
mode terpedaye...mane nak beli mende ni...rase mengalir air liur...

♥ eyka elisha ♥ said...

hohohoho.mleleh air liur..abeslah sis kna mop blog ni jp lg.huhu ^^

Ila said...

nak jugak tp malas nak buat..hehee

Mama2Q said...

hihi..ingatkan menci sebab apa, kite pun dengki sape yg rajin wat trifle ni, sbb sendiri wat tak jadi gak...hua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2