'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Tuesday, April 5, 2011

Geli org tua miang keladi x sedar diri!!

Salam Ukhwah..

Hah!! ini n3 luahan hati.. tajuk mmg kasi direct sbb aku mmg suke direct2.. cite aku based on pengalaman aku.. pengalaman 4thn yang lepas.. eiii klu diingat blk aku rase mcm sanggup r mandi sental badan dgn berus dawai.. uiiish sakiiit.. tp sakit lg hati aku nih... huh!!

Lelaki... org kate life's begin at 40's.. ye ke??! sape yg setuju.. sila angkat tangan!! klu mcm tu korg tunggu la 40's br keje.. br bercinta n br kawen.. so xyah susahkan mane2 pihak terutama WANITA.. (statement nih utk mereka yg setuju ok!!) yang x setuju sila angguk saje.. ok!!

Eii.. geli r lelaki tua menggatal.. da beruban, da botak n da bhunceet.. complete 3B!! Korg da setgh abad hidup masih x puas lagi kew.. atau korg kategori kurg kasih sayang nih.. eeii seriau rase.. naik smua bulu tengkuk aku nih bile jupe golongan cam mereka nih.. kubur kata mari3x... rumah kata pergi3x.. tp masih x sedar diri!!!

Korg patutnye abiskan sisa hidup korg dekat masjid ke.. surau ke.. atau umah2 kebajikan tuk bg motivasi atau ceramah utk belia2 supaya x sia2kan hidup nih.. br seswai.. bukan dok melepak kat starbuck, oldtown atau kopitiam bagai dgn dok jeling2 anak dara org.. eeeiiii geli giler!!  Ade plak yang tua 3B nih buat seks harrasment kat kawasan2 awam.. eii tlg la.. g mandi bwh buloh betung r.. xpaham..xpaham!!

Kepada anak2 dara kat luar sana.. sila hati2 ya.. jgn mudah terpedaya dgn kata2 tua bangka nih.. ade setgh dorg ni nk take advantage jew.. kurg kasih sayang la katakan.. dan ade setgh plak nk buat sedap2 jew.. dpt labur RM skit tabur janji bagai.. pastu da jd serpah buang la sepah2.. cr lak mangsa lain.. uuishh! aku jupe tua bangka mcm ni... aku seligi pale botak dorg.. aku starlite dahi kedut dorg tuh n aku flying kick bhuncet boroi dorg tu.. aku patah2kan segala kad dlm wallet tu pastu aku koyak2kan cash korg tuh.. puas hati aku!!

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

PrincessDiaries said...

hehehee..xpnh jumpa lg la..tp besa dgaq.hehheee...nway,sama2 la kita hati2..hehe..

YaYaNsMuM said...

Salam perkenalan from yayansmum, ^_^
hehe...memang menyampah kalau jumpe org tua gatal..tak sedar diri, huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2