'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Friday, April 1, 2011

Sila ambil perhatian!! sy nk umumkan.....Miss Photogediks iS!!

Salam Ukhwah..

Holla2.. selamat pagi sume!! hihihi.. (nk amik mood jap) kling..kling...kling.. kedepan.. kedepan sume.. sy nk announce Ratu Photogediks dan 10 yang bertuah .. al maklumlah da terlalu lame sgt rasenye sy peramkan shortlisted nih.. ade yg da x sabar2.. smpi menjerit2 dikotak pesanan tuh.. kesian.. sowie ler sayunk.. bukan sengaja.. (alasan..huh!!) Ok2.. readyyyyyyyy!!

Ladies and Gentlemen... now i would like to announce our MiSS Photogediks iS... Taraaaaaa!!


~~DyaHaHa~~

Tahniah Miss Photogediks kite.. Dyahaha... bile dilihat kriteria2 pada gambar dan tuan punye badan mmg sohih dan nyata kegedikan beliau.. lagipun kriteria utama yg juri lihat ialah pic natural gediks.. bukan candid taw.. 

Ok2.. nak announce mereka yang bertuah utk mendapat saguhati dari mumlittlemonster.blogspot.com.. 10 diantara mereka ialah.... taraaaaaaaaaa!!!


E-ra Pasha
   
Chekgu Azrine

Shima Emi

Mrs. Adnan

Cempakakuning


Lya M@m@ Asya

Pn. Jaja
Zana Mama_Batrice

Eb Ezrin2

Ok... Tahniah kepada semua pemenang ye.. kepada yang tidak tercatat dimana-mana susunan diatas jangan putus asa.. boleh cube dilain contest nnt.. mgkn belum ade rezeki..


Walau macam mane sekalipun TAHNIAH kepada SEMUA peserta kerana telah berani pertaruhkan gambar anda.. bukan mudah tau utk snap pic menggedik ni dan kebanyakkanye boleh dapat bile candid saje.. Gambar anda semua telah mencuit hati saya.. A zillion thanx to all of you!!!

p/s: i. Pemenang sila emailkan alamat anda kepada momlittlemonster@gmail.com untuk penghantaran hadiah.. mana hadiah?! klik Hadiah anda sedang menanti.. (^_^)

ii. Dalam masa 2 minggu jika tiada sambutan balas utk email alamat, sy dgn sukahatinye akan memilih calon lain.. sbb siyes.. masih ade lg pic yg menggediks.. rase nk bg kat smua jew.. but... budget ciput.. huhuhu!!




♥...SinGGah LaGi Ye...♥

16 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

mizzkechique said...

wahh..mmg gedix!!!
tahniah pemenang..

Hazrina Erin said...

memang GEDIKS~hehe...tahniah kpd yg menang^^

jom singgah
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/jangan-kenakan-orang-bila-april-fool.html

Syima Emi said...

thanks pilih saya :) dah send add.. dan tahniah to other winner... semuanya gedik2..ngehngehhhh

Rin_Aff said...

ramainye pemenang bertuah nii...
congratz to all the winners...

nelly said...

wah ..nice pose !!
:)

Seorang Isteri @ Ibu Yg Kiub said...

Salam perkenalan...bestnya join contest..

Halen said...

wahhh tahniah kepada ratu gediks dan pemenang gediks2 yg lain. hehe.. mcm kejam pula nk panggil korang gedik tp dah itu memang tajuk contest tpaksa la jgk panggil ekeke.

nmpknya takde rezeki nk menang kali ini.. :)

Mrs. Adnan said...

yeye menang hadiah saguhati..weh,aku takyah bg alamat la..nanti aku naik putrajaya,aku bagitau ko ok...

ZanaNordin said...

yea yea yea.....
batrice menang even saguhati jer pun..
janji ada gark rezeki budak gedik tu..
he he he

nie alamat zana k :

Zana Nordin
Jabatan Penjara Simpang Rengam
86200 Simpang Rengam
JOHOR

016-7781501

Noriz said...

hehehhe cute semua!

imanmom said...

tahniah bt semua pemenang

LYAfrina said...

alhamdulillah.. asya menang!!!!
walaupun saguhati.. sgt2 hargai...

ALYANI BINTI AMRAN

6445, TMN AIR PUTIH,
BATU 1 1/2, JLN PULAI,
24000 KEMAMAN, TRG.

Pn. Jaja said...

wah.. Alhamdulillah... gembiranya hati...hehehe.. Tahniah juga pada pemenang lain ye...

thanx to MC sbb anjurkan contest ni.. dah emel details.. harap MC dh terima emel tu...

eB ezrin said...

wahhhh... terbukiti i hgedixs... ha ha ha...
tq yer... & congrtas all...
eB emelkan details skarang...
my emel: mamaaerish@gmail.com
tq

AkmaFaizal said...

tahniah semua..gedks tul uper masing2 ekeke..tapi comel..anywy..tahniah lagik.. :)

kakyong said...

kakyong baru hari ni nak semak.. tahniah kpd semua yg gediks.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2