'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Wednesday, February 23, 2011

..alahai... terkilannya..

Salam Ukhwah..

Bersiaran langsung dr umah.. huhu terpaksa blk sbb gadget tuk pumping tertggl.. da x larat nk pikul.. berdenyut2 n mmg x selesa.. ibu2 yg full BF faham lah ye mcm mane rasenye...
 
Knape ntah mood arini rase mcm suam2 suku jek.. mgkn sbb selepas mendpt berita kematian pg td jd mood emo terbwk2 smpi ke skarang ni.. Errm terkilan x dpt nk ziarah arwah dan menatap wajah sucinya buat kali terakhir.. terlalu pantas hospital menunaikan kewajipan mereka.. dgn segera menguruskan jenazah lalu jam 9.00pg jenazah sudah siap tuk dikebumikan.. aku yg masih berada di ofis, Serdang masih termangu2 , buntu utk catch up jln ke HUKM.. buat malu je kan.. budget nk g dlm pkl 10.. aku call Ida, katanye jenazah mak da dibawa ke Kemamam, kg mereka.. alahai.. xsempat aku nk g lawat.. nk ke Kemamam?! xde daya aku kesana kerana hambatan tugas hakiki ku..  :(

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

amiey lee said...

As salam...

hmm trtgl pump...huhu memamng kes berat...kta dulu terpaksa guna tangan..

takziah ye

MuMMy CHoMell said...

salam knal amiey lee.. tu yg terpaksa blk.. sbb x pandai nk guna tangan..huhu seb bek umah dengan umah x jauh sgt..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2