'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Monday, February 28, 2011

..Bloglist kna pilih2 ke?!..

Salam Ukhwah...

Aduuuh kekenyang selepas lunch.. buat BW.. ermm ramai gak memember da ade blog.. elok ler tuh.. boleh jaga mulut dr berbicara biarla batin mencatatkan yang zahir.. kadang bila berbicara x sedar sedang melukakan.. :) nk2 mulut mcm aku ni.. kui3x.. (xpe.. aku sedar diri..)

Pernah dulu aku buat BW n terjupe entry bahawa dia terharu kerana blog die terpilih tuk jd bloglist aku.. pelik.. knape eik?! atau mgkn ade blogger yg membuat shortlisted tuk jd bloglist diorg.. tp itu bukan aku.. aku bloglist jek semua yg aku follow..
Mudah bg aku tuk buat BW.. aku masuk satu persatu entry yg da diupdate...  x perlu aku memilih2.. tp ye.. tajuk entry mmg kna gah.. klu x gah, rase cam x menyengat nk klik.. manusia kan.. terbatas dgn perbuatan dan waktu.. 

Mgkn ade blogger yg memilih blogger lain tuk jadikan diorg bloglist.. tp knape?!  sbb  xknal ke?! x berminat dgn tiap entry yg dibuat ke?! atau sebenarnye diorg da boring terjebak dgn blogger2 baru mcm aku ni.. yelah newbie.. br belajar.. penulisan smua panjang2.. boleh buat novel.. tu yg diorg malas kot.. issh tp x baik buat andaian la.. mgkn diorg ade reason tersendiri..

Xpelah.. yang penting aku ikhlas buat bloglist tuk setiap blog yg aku follow.. kadang x terjenguk even BFF punye blog.. ape lg blogger2 otai kan.. tentu diorg pun x tertgk jugak blog2 br yg lain.. ok2.. kna positif.. pape pun xbaik pilih bulu.. ;)

K lah saje jek.. korg layanzzzzzz jelah k!! Thanx 4 reading  ;)

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

3 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Zaidah said...

kena jenguk jugak blog kat bloglist walaupun kekadang lambat nak tunggu turn sampai

MuMMy CHoMell said...

@Zaidahmaksud zai..cek blog sndr dlm bloglist org lain ke? x paham.. huhuhu

aque said...

setuju... kengkadang blog kengkawan kite pown x terjenguk.. so b +ve huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2