'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Tuesday, February 15, 2011

..Mcm2 gelagat..

Salam Ukhuwah...
 
Hencem x saye ni....

aduuui pening sat ngan gelagat along ni... skang ni semakin petah berkata2.. aku tgh syok godeh hantaranz adik aku tetbe terdgr suara along sedang menyanyi2 dalam bilik air.. ntah lagu ape ntah.. dicampur2nya lalalala.. menjerit2.. buat aku tersenyum sendiri.. lalu dgn pantas aku bgn jap la.. coretkan skit ttg hero aku sorg ni..
Skang ni terlalu banyak gelagat die.. semuanya buat aku rase sesgt bahagia..  along br pas mandi.. tunjuk gigi die.." Mummy... cantik.. along sikat gigi..." hahaha  sikat gigi??! mula2 pelik gak aku dgr.. mane plak dpt ayat tu.. rupenya bibik die punye bahasa.. haha.. tp time cuti along akan mandi dgn aku atau daddy die.. xnk die tgn bibik die.. mgkn da biasa sbb dr baby smpi skang ni sepenuhnya tgn kami yang uruskannya.. tidak adik die skarang, Ariq.. yg lbh kepada bibik die.. huhuhu

Along da pandai merajuk.. klu bergaduh ngan kitorg da pandai bwk diri jejauh.. bile kitorg dtg nk pujuk.. die jeling n ckp " xnk... mengajuk!" maksud die die sedang merajuk la tuh.. hihi kelakar la hero mummy sorg ni.. comel!!

Terlalu byk sgt gelagat die skang.. selain dr petah berkata2, kuat main wrestling dgn patung ultraman die.. "Mummy... along poweeeer..." mmg la power.. ultraman tu berserah jek kna belasah.. hahaha


plg besar ditemui... excited giler2 smpi suh snap pic die..hahaha

abis dibelasahnye Ultraman ni

Skang ni along da mencecah 2thn 6 bulan 25hr.. da xpki pampers.. cume pd waktu mlm tgk keadaan klu br pas nyusu n terlonjak2 (die ni agak hyper n aggresif) aku sarungkan gak pampers die.. along.. along... cukup la.. t mummy sambung bebel at nxt post...hihi!!
 
alahai... ari2 ultraman

klu x Ultraman.. upin & ipin.. lum mandi da nk ngadap Upin & Ipin




♥...SinGGah LaGi Ye...♥

4 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Shasha said...

comelll!!!.. Im happy for you zai.. sedar2 skrg ko dh ader 2 org anak yg comel2... tetibe teringat saat2 manis kita bersama dl.. hehe.. ape2 pn aku sentiasa doakan kebahagiaan utk ko di dunia dan di akhirat =)

MuMMy CHoMell said...

thanx mona.. a'ah kan.. skejap jek mase berlalu..tetbe rindu lak saat2 dulu..ermmm sweet moments sesgt!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

encemnyer!!!
kalo anak boy, taksah takde menan otomen.. hhehehe, kalo anak pompuan.. menan masak2.. huhu, mcm2 set kat umah.. kalo abah die bg kat mommie die ok gak, tp yg betul la ek.. :P

MuMMy CHoMell said...

betul tu ummi Alya.. eii x sabanye nk ade heroin plak..leh men masak2 sesame...kui3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2