'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Monday, February 21, 2011

..Cara aku Power Pumping..

Salam Ukhuwah..

Haaa... ini entry tuk ibu2 je taw.. yg belum jd ibu leh gak law nk cr ilmu.. mummy xksah.. ;) 

Tetbe plak aku teringat nk post topik ni.. sbbnye aku teringat kat entry lepas aku ade bgtau kan.. bgtau ape?! baca ler dulu..br taw.. smua aku nk tulis.. panjang lebor ler entry aku ni.. ermmmm 

Mesti kengkwn terty2 kan.. kate setiap kali pump buat power pumping tp knape 15minit jek?? xkan lah.. tpu agaknye die ni.. pastu kate leh dpt 10oz lak.. lg mcm tambah2 tpu plak kan.. Astagfirullah a-azim.. x baik taw law terpkir mcm tu.. ye lah bukan dpt appe pun aku nk nipukan.. x baek taw.. Allah murka nnt..(T_T) sbb tu aku nk bukak entry ni.. ;)

Ok2.. let's start.. Power pumping aku simple dimple jek.. sbb kekangan mase diofis.. antara yang aku buat adalah.. jeng..jeng..jeng.. scroll jgn x scroll....
*
*
*
*
*
*
 i) Dalam 10minit terakhir aku akan tekan B kiri dan kanan bg membantu susu kuar.. (biasanya Hindmilk ni..)  
ii) walaupun yg tggl hanya 1 milk duct jek yg sedang berkerja aku tetap setia menunggu..
iii) aku x kan stop sehingga ke titisan susu terakhir.. hihihihi..

Aku xkan stop.. then start blk.. stop blk.. diorg kate ni konsep power pumping sebenor..  uisssh buang mase n sakit tengkuk la... Itu saje yg aku buat selama 15minit tuh.. xpercaye??! buat la.. law xdpt jugak.. tu korg kna lah byk belajo lg..huhuhu!!

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Zaidah said...

macam gitu rupa caranyer....

MuMMy CHoMell said...

iye...xde care lain.. beza klu kat umah..kadang mmg ade stop sekejap tuk urut 'N' bg releks laju skit..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2