'

✿Terima kasih sudi singgah sini.. leave ur jejak here K.. i'll visit u later✿

Friday, February 25, 2011

..pepagi sudah spoiled la..

Salam Ukhwah..

monink ouls!! hah.. arini aku off duty.. kna teman ma sista buat urusannya di kl.. klu x berteman x sah.. ntah ape yg ditakutkan law g sesorg.. ermmm keje aku da pending kat ofis.. data belum balance rase bersalah sebenarnye pas keje kat Pn. bos pending cam tu.. huhuhu sowie ye Pn.Bos.. 

Malas sebenarnye nk gerak ni.. pakkal jek da berjanji.. knala tepati jugak.. ermm da ler pepg hati sakit dgn si bibik ni.. ape aku ckp ade jek jawapan die.. klu kau diam2 je x boleh ke bibik.. dgr dulu ape aku nk ckp pastu ko ikut jelah ape yg aku suruh.. susah sgt kah??! itu anak aku kan.. sebelum kau ade ni, anak aku tu x terurus ke??! eiii geram taw.. geram.. bab sediakan makan along pun cmm tu, da ko sengal pastu ko nk byk ckp plak.. mcm aku x pernah masak la kan??! issh.. x baik pendam tp x baik pulak nk marah2 anak org ni.. kang die buat sumting yang diluar dugaan aku.. ape kes??! 

♥...SinGGah LaGi Ye...♥

2 BuDak CoMel MenYamPuk.. :

Rin_Aff said...

pernah tgok wardina kat rancangan TV9..Nasi lemak Kopi O...
Die kerap tukar bibik sebab x puas hati...
akak...hati2 yer dgan org asing ni...
kita x tau ape yg tersirat kat hati diorang...

MuMMy CHoMell said...

ye ke.. tp akak law takat menda2 remeh camtu malas nk amik port sgt. len ar klu service tuk ank2 teruk mmg xde cara lain selain tukar jek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2